Evenementen creatie

Dingen die niet kunnen, kunnen toch

 

'Wat voor evenementen doen jullie dan zoal?', is een veel gestelde vraag. 

Logische vraag, want het begrip 'evenementen' is erg ruim. Laten we u meenemen in de evenementen zoals Marked | events die voor opdrachtgevers verzorgt.

 

Personeelsfeesten

Vast en zeker ben je wel eens op een personeelsfeest van je werk, je parnter of vriend geweest.

In een mooie locatie met voldoende parkeergelegenheid, een prachtige entree, een muzikale of grappige ontvangstact bij de deur, een welkomstdrankje en een zacht spelende band op het podium! Na een uurtje wordt er een heerlijk ogend buffet geopend (of je zit aan tafel voor een diner). Na het eten speelt de band luider, meer dansmuziek en natuurlijk zijn er voldoende mensen die de voetjes van de vloer doen! Er wordt gedanst .... Als verrassing en afsluiting van de avond treedt er een (bekende) artiest op en natuurlijk is er voor de liefhebbers (na voldoende drankjes) een heerlijke kop koffie. Voldaan en met een glimlach van plezier verlaat je het feest! De volgende ochtend word je wakker en denk je 'goh wat heb ik een leuke avond gehad ....'. 

Zo kán een personeelsfeest eruit zien. Marked | events vult de avond in zoals gewenst is en dat is voor een ieder anders! 

 

Opening

De opening  van een nieuw pand, fabriekhal, kantoor kan maar 1 keer! 

Je toont met heel veel trots je nieuwe onderkomen en deelt dit met de gasten.

Hierbij kun je val alles aan het evenement toevoegen: openingsact, spreker, licht/geluid, aankleding, tijdelijke feest-inrichting, bloemen, muziek, entertaimment, catering, uitnodigingen, bewaking, parkeerfaciliteiten, 

Iemand moet hier überhaupt allemaal aan denken, het in de goede volgorde regelen, opbouwen en afbreken, inkopen, instrueren etc etc!

Daar is een eventmanager voor. Het begint overigens met een heel goed idee .... de rest is daarvan afgeleid. 

Marked | events begon met een goed idee voor de opening van oa. KTR Benelux in Hengelo, Baan Twente Truck in Rijssen en Verosol in Eibergen.

 

 

(rest van de toelichting van evenementen volgt spoedig). We broeden nog op een briljante tekst en dus is dit even 'under construction')


Marked | events

Marked events is een jonge, kraakheldere fontein voor organisatietalent,...

arrow
about Marked

enthousiasme | creativiteit | flexibiliteit | details | kwaliteit |...

contact

mark@markedevents.nl 0031 6 11 61 55 63